Кияни зможуть покататися на «військовому таксі»

Кияни зможуть покататися на «військовому таксі»

20 вересня відбудеться офіційний запуск акції «Військове таксі» для залучення уваги до потреб бійців на фронті за участю волонтерів та ветеранів АТО.

З 20 до 22 вересня у пасажирів сервісу виклику авто «UKLON» з'явиться можливість проїхати на «Військовому таксі» разом з волонтерами на ветеранами на машині, яка невдовзі вирушить у зону АТО. У такий спосіб організатори акції «Військове таксі»  хочуть надати можливість своїм клієнтам та прихильникам поспілкуватися з Віталієм Дейнегою (Повернись живим), Павло Кащуком (Комбат. ua), Галиною Алмазовою (Вітерець), Романом Синіциним (Народний тил), Евгеном Турчаком (демоб. 95 бр, Спілка ветеранів АТО), Леонідом Остальцевим (демоб. 95 бр, Піцца Ветерано).

Волонтери готові на певний час стати професійними водіями, щоб розповісти про волонтерську діяльність і відповісти на будь-які запитання своїх пасажирів про війну.

Замовити машину «Військове таксі», щоб під'їхати на роботу та поспілкуватися з волонтерами, можна вказавши хештеґ #wartaxi в коментарях до замовлення. Гроші за перевезення підуть на ремонт військової техніки у АТО.

Сервіс виклику авто «UKLON», який спонсорув придбання «Військове таксі» (Mitsubishi Pajero Wagon) , вартістю близько 6 тисяч доларів, планує передати на фронт ще декілька машин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: