Кличко обіцяє повернути Києву басейн «Чайка»

Кличко обіцяє повернути Києву басейн «Чайка»
Басейн «Чайка» руйнується вже багато років

Мер Києва гарантує, що на місці басейну не буде хмарочоса

Міська влада робить все, щоб повернути басейн «Чайка» у власність громади та привести спортивний об'єкт до належного стану. Про це мер Києва Віталй Кличко заявив у коментарі журналістам після відкриття парку «Сирецький» у Шевченківському районі столиці.

Він нагадав, що в 2001 році на території Сирецького парку була приватизована будівля басейну «Чайка». Після цього басейн закрили і вже багато років приміщення руйнується. 

«Ми звернулися до власника, щоб він повернув басейн у комунальну власність чи за свої кошти відремонтував об'єкт, - розповів Кличко. - Ми знаємо про плани побудувати тут хмарочос на 25 поверхів. І не допустимо цього. Тут буде басейн. Ми повернемо приміщення громаді, як повернули раніше Київський велотрек, парк «Наталка», інші об’єкти».

За словами міського голови, столична влада звернулася до прокуратури щодо законності приватизації басейну «Чайка». Прокуратура порушила кримінальну справу.

«Наше завдання, щоб діти і дорослі, які мешкають в цьому районі, мали можливість плавати в басейні, займатися спортом. І ми робимо все, щоб повернути в муніципальну власність цей об'єкт. На місці стадіонів та парків не повинні виростати хмарочоси», - зазначив Кличко. 

Нагадаємо, сьогодні мер Києва відкрив оновлений Сирецький парк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: