Кличко розповів, як Київ підготовувався до зими

Кличко розповів, як Київ підготовувався до зими

«До зими Київ заготував понад 20 тисяч тонн солі і 46 тисяч тонн піску»

Київ ретельно підготувався до утримання доріг взимку. Зокрема, комунальники заготували понад 20 тисяч тонн солі і 46 тисяч тонн піску, відремонтували та закупили нову снігоприбиральну техніку. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Ми входимо в зимовий період, тому повинні бути готові до прибирання снігу. Зараз уже готові 380 автівок для роботи в місті. Частину техніки ми купили, частину отримали як подарунок від німецького уряду – Man, Mercedes. Вони не нові, але в ідеальному стані. Ця техніка стане великою підмогою у прибиранні», - зазначив мер.

Віталій Кличко також зауважив, що цього року столиця закупила 10 багатофункціональних машин. Крім того, комунальники заготували понад 20 тисяч тонн солі та 46 – піску, які зараз зберігаються на базах «Київавтодору». Мер заспокоїв киян, що взимку на вулицях не будуть використовувати ніяких реагентів.

«Ніяких хімічних речовин ми не використовуємо. Тільки харчова сіль, яка розмішується з піском», - зауважив Віталій Кличко.

Міський голова подякував керівникові КК  «Київавтодор» Олександру Густєлєву та усім працівникам корпорації за їх відповідальне ставлення до роботи.

«Впевнений, що з такою командою зимовий сезон ми пройдемо без будь-яких форс-мажорів. Ми готові до будь-яких несподіванок і зможемо подолати складнощі, які виникатимуть зі снігом», - підкреслив Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: