Кличко розповів про нові рекорди столичної влади

Кличко розповів про нові рекорди столичної влади

Київ сьогодні – лідер серед українських міст за темпами і обсягами ремонту доріг. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на відкритті другої сесії Київради сьомого скликання

«Цього року ми відремонтуємо понад 200 км доріг у місті. Ми говорили про те, що 52 дороги буде відремонтовано. Але кілька тижнів тому я спілкувався з керівником «Київавтодору» і своїми профільними заступниками і ми домовилися, що беремо на себе додаткове завдання – розпочати капітальний ремонт Кільцевої дороги. Адже ця магістраль сьогодні у дуже поганому стані», – зауважив Віталій Кличко. 

Говорячи про благоустрій у місті, мер зазначив, що цього року вже здали в експлуатацію після капітального ремонту 20 парків і скверів, з яких 9 – нові зелені зони. І нагадав, що торік у столиці відремонтували майже 40 зелених зон та створили 18 нових скверів, на які так довго чекали кияни.

Київський міський голова також зауважив, що цього року на Русанівському каналі відкрили дві черги реконструйованих фонтанів (загалом 8 фонтанів). Ще чотири запустять навесні. Також столична влада запустила світломузичний фонтан біля Національної опери України, який не працював понад 15 років. У квітні відкрили після реконструкції чотири фонтани в центрі міста – на Майдані Незалежності, Хрещатику та Великій Васильківській. «Наступного року ми відремонтуємо ще два комплекси на Майдані», – сказав Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: