Колишній правоохоронець зізнався у вбивстві людини у столичному хостелі

Колишній правоохоронець зізнався у вбивстві людини у столичному хостелі
Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою
Фото пресслужба Київської міської прокуратури

Експравоохоронцю повідомлено про підозру

Колишньому співробітнику СБУ повідомили про підозру в умисному вбивстві чоловіка, яке сталося у київському хостелі. Експравоохоронець вчора зізнався ДБР у скоєному. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Вказано, що 29 жовтня близько 13:00 у хостелі на вул. Жилянській знайшли тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Після чого силовики встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 48-річний громадянин України, колишній правоохоронець, який проживав у цьому хостелі.

Так, після вбивства чоловік втік з місця події, однак за декілька годин добровільно з’явився до правоохоронних органів.

Як встановило слідство, під час раптово виниклого конфлікту підозрюваний завдав потерпілому 47 ударів ножем у різні частини тіла, внаслідок чого настала смерть чоловіка.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Серед інших перевіряється версія про те, що мотивом злочину була спроба потерпілого схилити підозрюваного до участі у терористичній діяльності.

Як повідомлялося, 29 жовтня, колишній співробітник СБУ прийшов до ДБР зізнатись у вбивстві людини, яка намагалась вербувати його для вчинення терактів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: