На День незалежності у Києві відбудеться військовий парад

На День незалежності у Києві відбудеться військовий парад

Порошенко підписав указ про відзначення 27-ї річниці незалежності України

Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про відзначення 27-ї річниці незалежності України», який передбачає проведення військового параду у Києві 24 серпня.

Відповідний указ №99/2018 підписано 11 квітня. 

Згідно з указом, 23 серпня, в День Державного прапора України, в Києві, інших населених пунктах і закордонних дипломатичних установах України має відбутися офіційна церемонія урочистого підняття Державного прапора України, інших заходів, спрямованих на виховання поваги до державних символів України.

24 серпня, в День незалежності України, має відбутися парад військ на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності в Києві.

У цей день також передбачені урочисті заходи у Києві, інших населених пунктах з нагоди Дня незалежності України та 100-річчя подій відродження української державності за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, представників іноземних держав, дипломатичного корпусу, міжнародних організацій, української діаспори, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, представників духовенства, громадськості.

У Києві відбудуться церемонії покладання квітів до пам'ятників і пам'ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників АТО.

Також заплановано проведення тематичних міжнародних наукових, науково-практичних конференцій, круглих столів, присвячених 27-й річниці проголошення у 1991 році незалежності України та 100-річчю відродження української державності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: