На Київщині затримано озброєну банду, що грабувала банківські термінали (фото, відео)

На Київщині затримано озброєну банду, що грабувала банківські термінали (фото, відео)
Під час обшуків у підозрюваних виявлено балаклави, зброю та ін.
Фото: Нацполіція

Серед учасників злочинного угруповання - працівник поліції

Організована група осіб ґрунтовно підозрюється у скоєнні 5 пограбувань банківських терміналів на території Київської області. 

Наймолодший фігурант – діючий працівник поліції, всі інші учасники мали судимість за скоєння майнових злочинів. За попередніми даними, загальний злочинний «заробіток» молодиків становить понад 400 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції Київщини встановили зловмисників та затримали усіх у порядку ст. 208 КПК України за місцем їхнього проживання.

Затримали злочинну групу працівники Управління карного розшуку поліції Київщини разом з працівниками Васильківського, Києво-Святошинського, Макарівського відділів поліції, бійцями КОРДУ та полку поліції особливого призначення.

При проведенні 5-ти санкціонованих та 3-х невідкладних обшуків у помешканні зловмисників поліцейські виявили та вилучили балаклави, пістолети, обрізи, набої, боєприпаси, ножі, схеми розташування терміналів, гроші.

Також вилучено 4 автівки, на яких пересувалися та скоювали злочини чоловіки.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області та Києва. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу для них.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: