На Оболоні правоохоронці вилучили у чоловіка наркотики

На Оболоні правоохоронці вилучили у чоловіка наркотики

Поліцейські помітили правопорушника під час відпрацювання району. У нього виявили близько десяти грамів порошкоподібної речовини, схожої на метадон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Оперативні працівники 1-го територіального відділу Оболонського управління поліціїпомітили чоловіка, який вів себе підозріло. Правоохоронці поцікавилися, чи є у ньогозаборонені предмети чи речовини.

У відповідь чоловік витягнув із кишені поліетиленовий пакет, у якому знаходилосьще 36 поліетиленових кульок із наркотичною речовиною, схожою на метадон,загальною вагою 10 грамів. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Києві.

Вилучені «знахідки» направлено на відповідні експертні дослідження.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальнепровадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовинабо їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статтіпередбачає до трьох років позбавлення волі.

Нині правоохоронці перевіряють 27-річного уродженця Луганщини на наявністькримінального минулого та причетність до аналогічних правопорушень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: