На Позняках біля супермаркету виявили тіло охоронця

На Позняках біля супермаркету виявили тіло охоронця

Медикам, які прибули за викликом, залишилося лише констатувати смерть чоловіка

Фото: Інформатор

Протягом дня чоловік під час перерв на роботі вживав спиртне

У Києві поблизу станції метро «Позняки» за адресою вулиця Михайла Гришка, 3 виявили труп чоловіка. Він виявився охоронцем супермаркету Billa, який знаходиться поруч.

Подія трапилася 21 січня. Про це повідомляє Інформатор.

Чоловіка виявили молоді хлопці, які також працювали в Billa. За словами свідків, вони не знали, як йому допомогти, тому звернулися до іншого співробітника рітейлу. Коли вони повідомили йому, що чоловік лежить біля заднього виходу з території супермаркету, він відповів щось на кшталт «нехай лежить» і не вжив жодних дій.

Через деякий час перехожий чоловік, побачивши тіло, перевірив його пульс і викликав «швидку». Медикам залишилося лише констатувати смерть.

За словами колеги померлого, протягом дня чоловік під час перерв на роботі вживав спиртне. Після цього він почав скаржитися на погане самопочуття, через що його відпустили з роботи. Це було близько 18-20 годин вечора. Куди після цього він пішов, співробітник не знає.

Чоловіку, що помер, було 58 років. Причину смерті встановлять правоохоронці. Попередньо, у нього зупинилося серце.

На місці події працювали співробітники поліції.

Як повідомлялося, 21 січня  в затопленому підвалі житлового будинку за адресою вулиця Алмаатинська, 99/2 виявили труп чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: