На Троєщині чоловік застрелив власну матір

На Троєщині чоловік застрелив власну матір
36-річний чоловік випадково здійснив постріл із револьвера
Фото: Нацполіція

Під час необережного поводження зі зброєю син вистрілив матері у живіт

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшов виклик про вогнепальне поранення на проспекті Володимира Маяковського. На виклик негайно прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група управління поліції. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, на місці правоохоронці з’ясували, що 36-річний чоловік випадково здійснив постріл із револьвера під патрон Флобера та поранив матір у живіт.

«Киянин тривалий час пиячив, через це між ним та матір’ю виникали конфлікти. Того дня сварка закінчилася госпіталізацією 68-річної потерпілої у лікарню. Через тиждень із медичного закладу ми отримали повідомлення про смерть жінки. У ході отримання додаткових матеріалів слідчі перекваліфікували кримінальне провадження із необережного тяжкого тілесного ушкодження на вбивство через необережність», - повідомив правоохоронець.

Слідчим слідчого відділу Деснянського управління поліції чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: