На Троєщині горіла захаращена мотлохом квартира: є постраждалі (фото, відео)

На Троєщині горіла захаращена мотлохом квартира: є постраждалі (фото, відео)
Ліквідація пожежі у квартирі на вул. Райдужній, 63
Фото: Інформатор

Двох чоловік госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги у відділення токсикології

У вівторок, 24 липня, у житловому будинку на вул. Райдужній, 63, що у Дніпровському районі столиці, виникла пожежа. Повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 22:22.

«До місця виклику негайно було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця події, вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із квартир на 2 поверсі 16-поверхового житлового будинку з розповсюдженням вогню на двері сусідньої квартири. Не гаючи часу, бійці відразу ж приступили до гасіння пожежі», - інформує прес-служба столичних рятувальників.

О 22:48 вогнеборці локалізували пожежу, а о 23:25 - ліквідували.

Під час гасіння пожежі врятовано 3-х осіб, із них 2-х осіб, а саме чоловіка 1979 року народження та жінку 1985 року народження, госпіталізовано в лікарню швидкої медичної допомоги у відділення токсикології.

Внаслідок пожежі в квартирі згоріло сміття та особисті речі на площі 3 кв. м, пошкоджено вхідні двері, закопчено стіни та стеля квартири, пошкоджено вхідні двері сусідньої квартири.

На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у Києві.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Як повідомляє Інформатор, за словами очевидців, в квартирі на другому поверсі проживала дівчина, у якої недавно померла мати. Квартира була захаращена різним сміттям, так як мама страждала синдромом Плюшкіна. Після похорону в квартирі так і залишився мотлох, а дівчина продовжила там проживати.

Як повідомлялося,  в ніч на 25 липня у підвальному приміщенні у 5-поверховому житловому будинку на вул. Саксаганського, 41, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: