На Троєщині неадекватний водій таксі протаранив Toyota (фото, відео)

На Троєщині неадекватний водій таксі протаранив Toyota (фото, відео)
ДТП сталася на вулиці Бальзака
Фото: Інформатор

Пасажирка таксі госпіталізована з травмою ноги

У вівторок, 2 жовтня, на вулиці Бальзака, 38 у Деснянському районі Києва (Троєщина) сталася ДТП з постраждалими: зіткнулися машина служби таксі Non Stop і Toyota.

Аварія трапилася близько 23:15. Про це повідомляє Інформатор.

За словами жінки-водія Toyota, вона їхала по вулиці Бальзака в бік свого будинку і загальмувала на пішохідному переході, щоб пропустити людей. У цей момент в її машину врізався Chevrolet служби таксі Non Stop. За словами постраждалої, зіткнення було такої сили, що вона вдарилася головою об сидіння.

За кермом таксі перебував чоловік, який поводився неадекватно. Він закрився в машині, тримався руками за голову і відмовлявся виходити. У його службовій машині знаходилася пасажирка. За словами очевидців ДТП, жінка отримала травму ноги і була госпіталізована.

По прибуттю поліції з'ясувалося, що у винуватця ДТП немає при собі посвідчення водія та документів, що підтверджують особу. Подробиці події встановить слідство. У всіх учасників аварії взяли пояснення. На місці працювала патрульна поліція і медики.

Нагадаємо, раніше на Троєщині сталася смертельна ДТП: Toyota Rav 4 збила чоловіка, який переходив дорогу в недозволеному місці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: