Патрульні прострелили ногу чоловіку, який напав на них у Києві

Патрульні прострелили ногу чоловіку, який напав на них у Києві

Зловмисник, що перебував у розшуку, намагався втекти від поліцейських і взяти заручницю

В Оболонському районі столиці патрульна поліція застосувала зброю проти порушника громадського спокою, що намагався взяти заручницю і погрожував ножем силам правопорядку. Про це інформує Патрульна поліція України.

За її даними, у неділю опівдні на проспекті Героїв Сталінграду піший патруль помітив підозрілого громадянина. Чоловік поводився знервовано й різко змінив напрямок руху, коли побачив інспекторів.

Охоронці порядку невідомого зупинили й під час перевірки з'ясували, що він перебуває у розшуку. Якоїсь миті громадянин різко рушив з місця й почав щосили втікати.

«Інспектори наздогнали чоловіка, однак той поводився агресивно, дістав з кишені ножа, приставив собі до горла й погрожував порізати себе. Потім громадянин знову кинувся бігти. Дорогою чоловік намагався схопити жінку, однак йому це не вдалося — вона зачинилася у магазині поряд. Зрештою патрульні загнали чоловіка в глухий кут. Коли він зрозумів, що втікати нікуди — почав кидатися на патрульних з ножем», - йдеться у повідомленні.

Один з інспекторів здійснив попереджувальний постріл вгору із табельної зброї, однак чоловік не реагував й надалі продовжував погрожувати поліцейським. Після неодноразових попереджень припинити правопорушення, поліцейський здійснив кілька пострілів у правопорушника, поранивши його в ногу.

Патрульні затримали порушника та надали йому домедичну допомогу. На місце викликали швидку, яка під супроводом патрульних шпиталізувала чоловіка до лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Усі обставини з'ясовуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: