Під Києвом втеча п'яного водія від поліції закінчилася автокатастрофою

Під Києвом втеча п'яного водія від поліції закінчилася автокатастрофою

Volkswagen зіткнувся з вантажівкою і злетів у кювет

Сьогодні, 4 червня, вранці у Борисполі нетверезий водій тікав від патрульних і зіткнувся із вантажівкою, злетівши у кювет.

Як повідомляє телеканал «Бориспіль», близько 6-ї години ранку інспектори помітили, як водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись із вулиці Головатого на Лютневу, не увімкнув покажчик повороту. Патрульні за допомогою спецсигналів зупиняли авто, та чоловік навпаки пришвидшив рух, ігноруючи законну вимогу поліцейських.

Виїхавши на Кільцеву дорогу 34-річний водій не впорався із керуванням і зіткнувся із вантажним автомобілем. Як наслідок – злетів у кювет.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на тестері Драгер показала 0,98 проміле. Попри ДТП, водій авто Volkswagen від медичної допомоги відмовився.

На нього патрульні склали чотири адміністративні матеріали: протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку), а також винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП, оскільки при собі він не мав посвідчення водія.

Автомобіль евакуювали.

Як повідомлялося, 4 червня в Києві за адресою проспект Голосіївський, 112, біля супермаркету «АТБ» сталася ДТП: Geely MK збив чоловіка і жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: