Підпал та пограбування: на Київщині скоєно напад на автівку, що перевозила пенсії (фото)

Підпал та пограбування: на Київщині скоєно напад на автівку, що перевозила пенсії (фото)
Місце нападу на автомобіль з грошима для виплат пенсіонерам

На території Київської області введено оперативний план «Сирена»

Сьогодні, 10 квітня, у Ставищенському районі Київської області стався зухвалий розбійний напад на начальника пересувного відділення зв’язку «Укрпошти» та водія, які на легковому автомобілі перевозили гроші для виплати пенсій громадянам. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Напад скоїла група невідомих озброєних осіб. Подія сталася сьогодні поблизу с. Гостра Могила.

Зловмисники підрізали автомобіль службовців і, використавши сльозогінний газ, викрали у них близько 200 тисяч гривень. Після чого підпалили один із своїх автомобілів та втекли. Від полум’я також згорів транспортний засіб потерпілих.

Для розшуку злочинців на території області введено оперативний план «Сирена». На місці події працює слідчо-оперативна група та керівництво поліції Київської області під головуванням начальника Головного управління Дмитра Ценова.

Як повідомлялося, в ніч на 4 квітня в Києві група молодих людей вчинила два злочини. Спочатку вони побили і пограбували продюсера телеканалу «Україна», а після цього при спробі вкрасти товар із супермаркету «Велика кишеня» напали на охоронця з ножем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: