Поліцейського, який збував наркотичні засоби, взято під варту

Поліцейського, який збував наркотичні засоби, взято під варту

За клопотанням військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативною внесення застави у розмірі 217 тисяч гривень інспектору Управління патрульної поліції у місті Києві, який був викритий на систематичному збуті наркотичних засобів.

Лейтенанту поліції повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах).

Нагадаємо, у ході спільної операції військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України з співробітниками Головного управління по боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час чергового збуту наркотичних засобів було затримано поліцейського, який спочатку реалізував громадянину наркотичну речовину «амфетамін» у кількості 3 грами та під час збуту опію ацетильованого 1 літру за 50 тисяч гривень був затриманий правоохоронцями. У його автомобілі було також виявлено ще 150 упаковок  «димедролу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: