Поліція розслідує жорстоке вбивство жінки у ліфті столичного будинку (фото, відео)

Поліція розслідує жорстоке вбивство жінки у ліфті столичного будинку (фото, відео)
Поліція працювала на місці злочину
Фото: Інформатор

З місця вбивства поліцейські вилучили ніж та зламаний молоток

Столичними правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства жінки в кабіні ліфта будинку, розташованого на проспекті Академіка Глушкова. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті виявили жителі будинку та відразу зателефонували на 102. Неподалік від місця події правоохоронці виявили ніж та частини молотка.

«Правоохоронці ретельно оглянули місце злочину та поспілкувалися з мешканцями будинку, а також можливими свідками. Встановлено, що потерпіла - це пенсіонерка, жителька цієї багатоповерхівки. На тілі жінки експерти виявили численні травми, характерні для гострого та тупого предметів. З місця події поліцейські вилучили ніж та зламаний молоток», - розповів начальник Голосіївського УП ГУНП у Києві Олег Волошин.

Остаточну причину смерті потерпілої буде відомо після проведення судово-медичної експертизи. На цей час зусилля поліції спрямовані на встановлення та затримання підозрюваних осіб, причетних до вчинення цього тяжкого злочину. 

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Як повідомлялося, тіло жінки з численними ножовими пораненнями знайшли 3 липня близько 17:20 в ліфті на 8 поверсі будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: