Поліція затримала іноземця, який з ножем напав на таксиста

Поліція затримала іноземця, який з ножем напав на таксиста
Автомобіль таксиста, на котрого був скоєно напад

Зловмисник приставив до шиї таксиста ніж і наказав віддати гроші та цінні речі

Столичні поліцейські затримали іноземця за розбійний напад на таксиста. Пригрозивши ножем, зловмисник забрав у чоловіка гроші та мобільний, після цього втік. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До чергової частини Оболонського управління поліції від водія таксі надійшло повідомлення про те, що на нього напав пасажир із ножем та відібрав 400 гривень і телефон. На місце події терміново прибули правоохоронці.

«Заявник розповів, що клієнт викликав таксі. Пунктом призначення був проспект Степана Бендери, але дорогою пасажир кілька разів просив зупинити авто та виходив у власних справах. Невідомий напав після того, як водій сказав про розрахунок за поїздку. Зловмисник приставив до шиї таксиста ніж і наказав віддати гроші та цінні речі», - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група ретельно оглянула транспортний засіб та розпочала пошуки підозрюваного. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, поліцейські встановили особу зловмисника та місце його перебування. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець іншої країни, 1985 року народження.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: