Пожежа у храмі на Оболоні: поліція підозрює підпал

Пожежа у храмі на Оболоні: поліція підозрює підпал

Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до підпалу церкви

Столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу Української православної церкви Московського патріархату в Оболонському районі на вул. Автозаводській. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«У чергову частину 10 березня 2018 року надійшло повідомлення про те, що на вулиці Автозаводській сталося загоряння храму. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції, наряди патрульних та пожежники. Поліцейські з'ясували, що у вікно приміщення невідомі кинули пластикову пляшку із займистою речовиною. У результаті вогнем пошкоджено внутрішнє оздоблення храму та частина покрівлі», - йдеться в повідомленні.

Речові докази з місця події направлені на дослідження. Причину пожежі встановить експертиза.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді 10-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в УПЦ МП заявили, що в ніч на 10 березня невідомі підпалили дерев'яну каплицю Української православної церкви Московського патріархату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: