Пригоди ексміністра і його «Тойоти». Колишній урядовець обурений технічним сервісом у столиці

Пригоди ексміністра і його «Тойоти». Колишній урядовець обурений технічним сервісом у столиці
ТОВ «Автосаміт на Столичному» належить Таріелу Васадзе

Лановий просить відреагувати власників автоцентру - родину автоолігарха Васадзе

Колишній міністр економіки України, президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий обурений тим, як провели технічне обслуговування його автомобіля «Тойота» в салоні «Автосаміт на Столичному».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

14 травня Лановий отримав перше технічне обслуговування своєї нової автівки. «Замінили масло і фільтр (за договором), усе інше не потребували ніякого ремонту чи заміни. Проте майстри крадіжок втюхали мені старий повітряний фільтр і старий регулятор дзеркал заднього виду - вони перестали повертатися. Я не впевнений, що ці діляги не поставили інші зношені деталі чи блоки, що зараз виявити неможливо, але з часом вони себе будуть проявляти і, на жаль, доказати щось вже буде неможливо», - поскаржився колишній урядовець.

Це сталося в кінці робочого дня, тому Лановий вже не міг поскаржитися керівництву автосалону. Але він має намір «захистити себе від цих злодюжок». «До Васадзе (президента компанії) достукатися буде неможливо. Та й йому байдуже. Вони нас не поважають і над нами насміхаються. Але хочу, щоб усі автолюбителі чи автотранспортні підприємства знали, з ким вони мають справу, і не давали себе обдурити та принизити», - зазначив Лановий.


11_33

Як відомо, ТОВ «Автосаміт на Столичному» - офіційний дилер «Тойота-Україна» в Києві. Власником є колишній нардеп, очільник корпорації «Укравто», один із найбагатших людей України Таріел Васадзе.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: