Ремонт в метро: станція «Святошин» набуває нових обрисів

Ремонт в метро: станція «Святошин» набуває нових обрисів
На стінах станції сяють нові літери назви

Ремонт на станції «Святошин» планують завершити до кінця року

Станція метро «Святошин», капітальний ремонт якої розпочався в лютому 2018 року, набуває нових обрисів.

Про це йдеться в повідомленні приймальні глави Святошинської РДА Володимира Каретка у Facebook.

На стінах платформи уже прикріплені великі літери назви станції.

«Зараз виконані демонтажні роботи штукатурки і кахельної плитки у вестибюлі № 1 і прилеглому підземному переході, роботи з гідроізоляції колійних стін. Ведуться роботи по штукатурці колійні стіни, облицювання керамогранітною плиткою стін вестибюля і підземного переходу. Споруджуються шахти ліфтів біля виходів з підземного переходу № 2, 3 і платформної частини станції, відбувається заміна кабельної продукції. Виконано заміну конструкцій сходових маршів на виході № 3, виконуються роботи по заміні конструкцій сходових маршів на виході № 2. Також ведуться демонтажні роботи на гранітних підлогах вестибюля № 1 і підземного переходу», - повідомили у РДА.

Як повідомлялося, на станції до кінця року хочуть встановити 5 ліфтів, обладнати нову гранітну підлогу з тактильною плиткою для маломобільних груп населення, навігацію і встановити дверні групи. Крім цього, встановлять систему пожежної безпеки та автоматику для пропуску пасажирів. А після закінчення ремонту у вестибюлі №1 та благоустрою території планується виконати ремонт у вестибюлі №2.

Нагадаємо, ремонт на станції метро «Святошин» у Києві почався в лютому 2018 року. Планувалося, що роботи закінчаться у жовтні цього року, проте в план внесено зміни. Тепер, за даними Департаменту транспорту, капітальний ремонт закінчиться 31 грудня 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: