Сінгапурський сад у Києві: у столичному парку з’являться фантастичні дерева (фото)

Сінгапурський сад у Києві: у столичному парку з’являться фантастичні дерева (фото)
Залізні дерева вже навесні будуть квітувати

Кожен відвідувач зможе насолодитись красою та відчути себе посеред Сінгапурського парку

У столичному парку «Перемога» з’явиться зона, схожа на сад у Сінгапурі. Про це повідомляють зеленбудівці Дніпровського району Києва.

«Новий арт-об’єкт розмістився посеред горбистої місцини, яка нагадує Австрію. А залізні дерева, які вже навесні будуть квітувати, створюють футуристичну зону парку, наче Ви посеред Сінгапуру. Так як друга частина парку «Перемога» користується попитом серед дітлахів, ми вирішили продовжити створювати дивовижні інсталяції, та зонувати парк на цікаві та незвичайні частини».

Три дерева заввишки 5 метрів будуть засаджені справжніми ліанами, це виткі рослини кампсису та клематису. У вечірній час стовбури інсталяції підсвічуватимуться, що створить атмосферу фантастичних рослин, котрі начебто з іншої планети, розповіли зеленбудівці.

«Прогулянкові доріжки створені з каміння, що є красивим та зручним елементом благоустрою ділянки зеленої зони. Такі доріжки мають ряд переваг – вони повністю пропускають вологу та є морозостійкими, завдяки чому не руйнуються з часом», - зазначили на підприємстві.

Окрім того, дерева облаштовані лавами для зручного відпочинку та прогулянок. «Кожен відвідувач зможе насолодитись цією красою та відчути себе посеред Сінгапурського парку», - кажуть зеленбудівці. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: