Смерть на столичних дорогах: за добу загинули троє людей

Смерть на столичних дорогах: за добу загинули троє людей
Смертельна ДТП на проспекті Бажана
Фото: dtp.kiev.ua

ПІсля введення обмежувальних заходів у столиці зменшилась кількість ДТП

За вчорашній день, 23 березня, у столиці сталося 67 дорожньо-транспортних пригод, з них п’ять - з постраждалими. Такі дані Патрульної поліції Києва оприлюднив Центр організації дорожнього руху.

Шестеро людей травмовані: троє водіїв, два пасажири та один пішохід.

Внаслідок аварій загинули троє людей.

Так, на проспекті Бажана, біля ст. метро «Славутич», зіткнулися Chevrolet Aveo та Volkswagen T5. Травми спини та обох ніг отримав пасажир Volkswagen, його водій забої. Водій та пасажирка Chevrolet Aveo від отриманих травм загинули на місці.

Одразу сім авто потрапили у серйозну ДТП на вул. Митрополита Шептицького, 4, де зіткнулися Ssang Yong Rexton, Skoda Octavia, Mitsubishi ASX, Toyota Avensis, Opel Antara та два Chevrolet Aveo. Водій Ssang Yong Rexton загинув.

Закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій хребта отримав водій ВАЗ 2104. який зіткнувся з Audi A5 на вул. Володимирській, 60.

На просп. Правди, 47 зіткнулися Skoda Fabia та Mercedes-Benz Sprinter. У пасажирки Skoda Fabia травма голови.

Ford Focus збив пішохода на пішохідному переході на вул. Бориспільській, 34-А. У потерпілого перелом ноги, струс мозку та черепно-мозкова травма.

Раніше, до запровадження обмежувальних заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції у Києві щодня було понад 100 ДТП. Так, наприклад, 17 березня у місті сталася 101 дорожньо-транспортна пригода, з них п'ять - з постраждалими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: