Смертельна ДТП на Солом’янці: у дворі будинку автомобіль задавив пенсіонерку

Смертельна ДТП на Солом’янці: у дворі будинку автомобіль задавив пенсіонерку

У дворі будинку «Мерседес» рухався заднім ходом і збив місцеву мешканку

У середу, 21 березня, увечері у дворі будинку на вулиці Героїв Севастополя у Солом’янському районі Києва автомобіль збив жінку, яка від отриманих травм померла в машині швидкої допомоги. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 19:23 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Героїв Севастополя автомобіль збив жінку - і тепер вона перебуває без свідомості. Слідчо-оперативна група, яка виїхала для документування події, встановила: у дворі одного із будинків 21-річний водій «Мерседес Віто» здавав назад, не помітив жінку-пішохода і травмував її. У кареті «швидкої медичної допомоги» 81-річна киянка померла», - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі звертаються до суду із клопотанням щодо призначення судових експертиз для встановлення механізму та причин смертельної аварії.

Правоохоронці встановлюють свідків смертельної автопригоди і просять громадян, які мають інформацію щодо події, зателефонувати до слідчого управління за номером (044) 271-99-22.

Як повідомляв «Главком», 22 березня на бульварі Академіка Вернадського Святошинського району столиці автомобіль Lada скоїв ДТП, внаслідок якого стався наїзд за пішохода

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: