Стало відомо, в яку лікарню помістили вагітну з Ірпеня, хвору на коронавірус

Стало відомо, в яку лікарню помістили вагітну з Ірпеня, хвору на коронавірус

Інфекційне відділення Ірпінської лікарні зачинено на ремонт

Вагітну жінку з Ірпеня, у якої виявлено захворювання на коронавірус, тимчасово помістили ізольовано в пологовий у Ворзелі.

Про це повідомила журналістка Михайлина Скорик на своїй сторінці у Facebook.

За її даними, жінка заразилася вона від родички, що була за кордоном. Країну поки не називають.

«Оскільки вона вагітна, тож не знають, куди її везти. Біла Церква не підходить, тому на цю ніч жінку помістили ізольовано в пологовий у Ворзелі. Їй треба інфекційне в пологовому, як я розумію, але влада дає надто мало інформації - це все треба перевіряти. Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні в Бучі не готове приймати жодного пацієнта, бо на тому тижні там терміново почали робити капітальний ремонт, на якому влада регулярно знімає піарні відео. При цьому не подбали, щоб зробити тимчасове інфекційне, наприклад, в кардіології, яка розташована на першому поверсі лікарні і має окремий вхід», - повідомила Скорик.

За її словами, влада Ірпеня хоче домовитися про розміщення інших хворих чи вагітних з Приірпіння в Бородянці.

Скорик також розповіла, що з ЖК Лемонграсс, де проживає вагітна, з вечора вівторка «діється чудасія - туди прибігли всі керівники міста, поліція та муніципальна варта». «Людям з усього двору (загалом там з десяток новобудов по периметру) в динамік наказали 14 днів сидіти вдома, пообіцявши харчі та допомогу від псевдоволонтерів, якими насправді керує член виконкому Ірпеня. Там же, на території ЖК, перебуває ексмер Володимир Карплюк. Який, нагадаю, був помічений 7 березня разом з Олексієм Гончаруком на борту літака, що летів до Португалії. Сьогодні десь 10-12 день після його повернення», - повідомила журналістка.

Як повідомлялося, що в Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені. 20 березня жінці зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним.

Результат мазка на ПЛР-аналіз, який надійшов у вівторок, підтвердив інфікування коронавірусом., Остаточний діагноз встановлять після повторного ПЛР-аналізу.

Комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку, де мала найбільше контактів жінка, у якої підтвердили коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: