Столична поліція отримала нове поповнення кадрів

Столична поліція отримала нове поповнення кадрів

Лави столичної поліції поповнили 200 випускників

У п’ятницю, 22 червня, 200 випускників Національної академії внутрішніх справ України призначили на посади слідчих та працівників оперативних служб столиці. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Звертаючись до присутніх, начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Волобуєв зазначив, що всім вчорашнім курсантам запропонували посади відповідно до отриманої спеціалізації.

Випускникам наголосили, що за кожним із них буде закріплений наставник із числа досвідчених правоохоронців, котрий буде надавати їм посильну допомогу під час несення служби, ділитися тонкощами поліцейської роботи.

«Лише вчора ми закінчили НАВС, а сьогодні вже прибудемо на місця майбутньої роботи. В кожного з нас є вогник в очах та стрімке бажання служити в поліції гідно та сумлінно. Сподіваюся стати кваліфікованим слідчим та розраховую на підтримку наставників та колег по роботі», - розповіла лейтенант поліції Марія Ковтюх.

Наприкінці розподілу молодих офіцерів націлили взяти максимум корисних знань від досвідчених співробітників та дотримуватися дисципліни та законності на службі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: