Столична поліція затримала вінничанина, який пограбував киянку

Столична поліція затримала вінничанина, який пограбував киянку
Викрадений у жінки телефон

Зловмисник вирвав ґаджет із рук 33-річної киянки та втік

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Перемоги затримали чоловіка, який відібрав мобільний телефон у киянки. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські з’ясували, що незнайомець вихопив із рук жінки телефон у момент, коли вона клала його у кишеню. Потерпіла почала кликати на допомогу. Правопорушника зупинив дільничний офіцер поліції, який знаходився неподалік, і викликав слідчо-оперативну групу.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 22-річний уродженець Вінницької області, який раніше у поле зору поліції не потрапляв.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося, столичні правоохоронці затримали 48-річну жінку та 37-річного чоловіка, які збували наркотичні речовини шляхом закладок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: