Столична поліція зловила крадія акумуляторів із автомобілів

Столична поліція зловила крадія акумуляторів із автомобілів
Зловмисник викрадав акумулятори лише з автомобілів «Деу Ланос»
Фото: Нацполіція

На цей час доведена причетність чоловіка до восьми злочинів у Дніпровському районі Києва

У столиці поліцейські затримали уродженця Житомирщини за серію крадіжок акумуляторів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До чергової частини Дніпровського управління поліції від місцевих мешканців упродовж дня надійшло кілька повідомлень про викрадення акумуляторів з автомобілів. Під час комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники затримали підозрюваного. 

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що зловмисник викрадав акумулятори лише з автомобілів «Деу Ланос». Він зізнався, що за виручені з продажу акумуляторів кошти планував погасити борг.

«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, це – 20-річний  уродженець Житомирщини. Речові докази вилучили та повернули власникам», – додав Кузьмін.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголошено повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: