Столиця закривається на в’їзд для великогабаритного транспорту

Столиця закривається на в’їзд для великогабаритного транспорту

Обмеження діятиме з 19:00 п'ятниці до понеділка, 19 березня

Сьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка, 19 березня, у зв’язку із складними погодними умовами вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до столиці. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання Київського міського оперативного штабу із ліквідації надзвичайних ситуацій, інформує прес-служба КМДА.

Так, режим обмеження в’їзду передбачає, що відповідні служби оперативно прийматимуть рішення про заборону або дозвіл на проїзд вантажівок в місто, виходячи з погодних умов. За словами першого заступника голови КМДА, це дасть змогу уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки.

Режим обмеження діятиме до окремого розпорядження, враховуючи погодні умови та ситуацію на дорогах.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, 17 та 18 березня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади (вдень 17 березня помірний сніг), хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 5-7° морозу (вночі 18 березня близько 10° морозу)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: