Суд відправив під варту двох закарпатців, затриманих з вибухівкою у Києві

Суд відправив під варту двох закарпатців, затриманих з вибухівкою у Києві
Затримання зловмисників

Обох чоловіків заарештували на два місяці з правом внесення застави

Дарницький райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 256 тис. грн закарпатцям, затриманим з 6,5 кг вибухівки та боєприпасів. Про це повідомляє «112 Україна».

Один з арештованих, Ярослав Павлишинець, 1990 р. н., він заявив, що не знав, що перевозив в автомобілі.

Інший - це Євген Гончаренко, 1991 р. н., попросив його показання не знімати на камеру і стверджував, що виїхав з Мукачевого до Києва «за компанію».

Для обох чоловіків прокуратура просила 60 діб тримання під вартою. За даними сторони обвинувачення, чоловіки незаконно придбали і зберігали вибухівку на основі гексогену, сила вибуху якого утричі перевищує тротил.

7_03

Адвокати ж просили більш м'якого заходу і як альтернативу - внесення застави. У результаті суд задовольнив клопотання прокуратури, для обох чоловіків обрано запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою з можливістю внесення застави 256 тис. гривень для кожного.

Якщо гроші заплатять, чоловіки зобов'язуються за першою вимогою прибути до суду.

Нагадаємо, 12 листопада ввечері в автівці на парковці ТЦ «Аркадія» по Дніпровській Набережній, 33 (Дарницький район Києва) співробітники поліції знайшли близько 6 кг вибухівки, а також 10 предметів, схожих на детонатори.

Двох громадян, які знаходились в даній автівці, було затримано. 13 жовтня їм було оголошено про підозру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: