Сварка між чоловіками у тролейбусі на Троєщині переросла у різанину

Сварка між чоловіками у тролейбусі на Троєщині переросла у різанину
Правоохоронці затримали зловмисника і вилучили речові докази

Під час сварки нетверезий чоловік дістав ножа та вдарив ним опонента

На вулиці Маяковського Деснянського району Києві сталося ножове поранення чоловіка. На адресу за викликом негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, правоохоронці провели огляд місця події та вилучили речові докази: «У тролейбусі виникла сварка між двома чоловіками, один із яких був напідпитку. На зупинці громадського транспорту вони вирішили продовжити розмову, під час якої нетверезий чоловік дістав ножа та вдарив ним опонента в тулуб та обличчя. 34-річного потерпілого госпіталізували до медичного закладу».

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за первинною кваліфікацією за ч.4 ст.296. Після доопрацювання матеріалу слідчий перекваліфікував злочин на ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«28-річному місцевому мешканцю оголосили підозру у скоєнні замаху на вбивство і затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додав Косовський.

Як повідомлялося, 28 жовтня до органів внутрішніх справ столиці надійшло 264 повідомлення про скоєння злочинів, з них 136 крадіжок і 4 грабежі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: