У Києві двоє чоловіків обікрали термінал самообслуговування

У Києві двоє чоловіків обікрали термінал самообслуговування
Термінал самообслуговування
Фото: поліція Києва

Зловмисники обрали вихідний день, аби не привертати до себе увагу

У Києві поліцейські затримали двох чоловіків, які обікрали термінал самообслуговування. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

За його даними, повідомлення про крадіжку надійшло До чергової частини Дніпровського управління поліції. Про злочин стало відомо працівнику фінансової установи, який отримав сигнал спрацювання сигналізації. Інцидент було зафіксовано у приміщенні банку на бульварі Перова.

Першими на місце прибули патрульні, які затримали двох осіб із речовими доказами. Згодом співробітник банку підтвердив факт крадіжки грошей, але остаточна сума матеріального збитку встановлюється.

«За попередніми даними, із терміналу зникло кілька десятків тисяч гривень. Проте у кишенях затриманих ми виявили та вилучили близько чотирьох тисяч гривень. Тож чекаємо висновку ревізійної комісії, а поки з’ясовуємо всі деталі події», - зазначив правоохоронець.

Затримані – 35-річний місцевий мешканець та 25-річний уродженець Запорізької області - у скоєному зізналися. Вони розповіли, як обрали приміщення, потрапили до нього та викрали гроші. Раніше неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців, а один із них скоїв крадіжку, перебуваючи під домашнім арештом за вчинення аналогічного злочину в Оболонському районі.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу, яка передбачає до шести років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: