В уродженця Донеччини у Києві вилучили зброю та набої

В уродженця Донеччини у Києві вилучили зброю та набої
Вилучену зброю направили на експертизу

Слідчі розпочали кримінальне провадження

У Києві спецпризначенці вилучили у чоловіка зброю та набої. Зброю направили на експертизу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«У ході відпрацювання території Подільського району працівники полку поліції особливого призначення №1 на вулиці Верхній Вал помітили автомобіль на іноземній реєстрації та вирішили його перевірити. При поверхневому огляді у водія виявили предмет, схожий на пістолет, та 16 набоїв до нього. На запитання працівників поліції про походження зброї, чоловік сказав, що знайшов його біля сміттєвих баків», - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 48-річний уродженець Донецької області, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

«Зараз він тимчасово проживає у Києві з дружиною та дитиною. Також у його квартирі ми провели обшук та виявили ще два пістолети і 15 набоїв. Усі речові докази направили на експертне дослідження», - додав Іщенко.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: