У Києві за допомогою евакуатора викрали BMW

У Києві за допомогою евакуатора викрали BMW
BMW перевезли з вулиці Васильківської на Троєщину
Фото: Інформатор

Поліцейські затримали підозрюваного у викраденні автомобіля

У четвер, 27 вересня, на вулиці Васильківській у Києві викрали BMW на болгарських номерах. Автомобіль за допомогою евакуатора перевезли у двори на вулиці Лісківській.

Коли за адресою приїхали патрульні, то біля автомобіля знаходився хлопець. Побачивши поліцейських, він почав тікати, але його затримали. Про це повідомляє Інформатор.

Як розповіли свідки, BMW стояв на вулиці Васильківській. Попередньо, звідти він поїхав своїм ходом. Однак, дістатися до місця призначення підозрюваному не судилося, так як BMW виявився технічно несправний. Після чого хлопцем було викликано евакуатор, який забрав автомобіль, відвіз його в район житлового масиву Троєщина і вивантажив у дворі біля гаражів. З місця вивантаження евакуатор виїхав, але через деякий час був зупинений патрульними. Водій спецмашини вказав точну адресу, куди був доставлений автомобіль. Там поліцейські і затримали підозрюваного.

Деталі інциденту встановлюються. На місце викликана слідчо-оперативна група.

Нагадаємо,27 вересня в Києві у ДТП загинув поліцейський. Він їхав у таксі, яке вилетіло на зустрічну смугу і зіткнулося із ЗІЛом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: