У Києві зловили чоловіка, який розстрілював собак (відео)

У Києві зловили чоловіка, який розстрілював собак (відео)
Зловмисник розстрілював собак з вікна своєї автівки

Зоозахисники заявляють, що, починаючи з 2016 року, чоловік розстріляв більше 15 собак

20 січня в Києві затримали чоловіка, який періодично з машини марки Audi стріляв у собак. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook юрист і зоозахисниця Євгенія Прокопенко. 

За її словами, ім'я зловмисника Дмитро Куць. У коментарі «Журналісту» вона розповіла подробиці, як саме волонтерам і зоозахисникам вдалося знайти зловмисника та передати його правоохоронцям.

«Позавчора я зробила пост в Facebook з відео і фото з приводу розшуку водія Audi (Куця Дмитра. - Ред.) з винагородою в 5 тис. грн тому, хто надасть інформацію про місце проживання цієї людини, так як за місцем прописки він не живе. В результаті зі мною списалися люди, які його дійсно знають. Вони надали інформацію про те, де він живе зараз. Я подзвонила ще одній дівчинці-зоозахисниці, і ми разом поїхали до його дому. Ми почали там шукати машину, її не було. Тому ми просто вирішили чекати на цю людину біля будинку», - розповіла Прокопенко.

Як зазначила юрист, все-таки їм вдалося вистежити цього чоловіка.

На виклик приїхала поліція і забрала чоловіка до Голосіївського районного управління ГУМВС України у Києві. Оскільки чоловік проживає у Дарницькому районі, то Дарницьке районне управління ГУМВС України у Києві прислало своїх поліцейських і підозрюваного забрали.

За словами зоозахисниці, починаючи з 2016 року, цей чоловік розстріляв більше 15-ти собак.

«Зараз у нас триває експертиза по собаці. Після того, як будуть зібрані всі матеріали, їх відправлять в суд, який повинен буде обрати запобіжний захід», - додала Прокопенко.

Нагадаємо, 19 січня в Києві водій автомобіля марки BMW з відкритого вікна вистрілив з пневматичної зброї у перехожого, який гуляв з собакою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: