У Київраді чергове засідання: знову буде гаряче

У Київраді чергове засідання: знову буде гаряче
У порядку денному засідання Київради 217 питань

Більшість питань, які виносяться на розгляд, земельні

Сьогодні, 15 листопада, о 10:00 заплановано проведення чергового засідання Київради. На розгляд депутатів винесено 217 питань, більшість з яких земельні.

У порядку денному:

  • загальні питання - 54;
  • питання власності - 4;
  • питання містобудування та землекористування - 159

Одним з перших питань в загальному блоці стоїть проект рішення «Про особливості конкурсного надання в оренду майна територіальної громади міста Києва з метою розміщення приватних навчальних закладів». Документ передбачає затвердження нових правил, за якими комунальна власність буде віддаватися в оренду під створення приватних навчальних закладів.

Крім того, депутати спробують «в цілому» затвердити проект рішення, який передбачає, що ремонти в школах і садках будуть на всіх етапах контролюватися батьками. За основу він був прийнятий в березні поточного року і тривалий період проходив стадію доопрацювання.

Також міськрада спробує внести зміни в Правила благоустрою Києва. Після цього, зокрема, на всіх об'єктах зовнішньої реклами та реклами на транспорті в Києві має з'явитися маркування (дані про власника рекламної конструкції, номер і термін дії дозволу на її розміщення, номер телефону власника та ін.).

Крім того, на порядку денному є 159 містобудівельно-земельних питань. У цьому блоці традиційно «спливають» скандальні проекти рішень.

Також, цілком ймовірно, важливі проекти рішень можуть вноситися «з голосу». Зокрема, депутат Сергій Гусовський (депутатська група «Київська команда») вже анонсував внесення питання про будівництво скандального готелю на Андріївському узвозі ПП «Маркон». Як це вплине на хід засідання Київради - питання відкрите.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: