У столичній мерії показали, як будуть виглядати термінали для продажу електронних квитків

У столичній мерії показали, як будуть виглядати термінали для продажу електронних квитків
Термінал - це досить масивний кіоск з написом «Е-Квиток»/E-Ticket і декількома функціональними елементами

Фахівці закінчують тестувати систему електронного квитка, а запуск запланований на початок наступного року

Київська міська державна адміністрація знову перенесла запуск електронного квитка для громадського транспорту столиці на початок наступного року. Точна дата нового старту поки невідома, проте представники КМДА вже показали журналістам термінал, призначений для продажу одноразових квитків і поповнення рахунку пластикових проїзних квитків Kyiv Smart Card. 

Термінал - це досить масивний кіоск з написом «Е-Квиток»/E-Ticket і декількома функціональними елементами. У верхній частині головної панелі розміщений великий сенсорний екран, праворуч від нього - щілина для пластикових карт і термінал для банківських карт, за допомогою яких можна буде поповнити рахунок на проїзному. 

Нижче розміщені окремі приймачі для монет і купюр, а також кнопковий пульт для друку одноразових паперових квитків з QR-кодом і чеків. Також передбачено відділення для видачі здачі. Зрозуміти, наскільки зручно користуватися такими автоматами, можна буде тільки після їх запуску в експлуатацію. 

За даними директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрія Назарова, в даний момент фахівці закінчують тестувати систему електронного квитка, а запуск запланований на початок наступного року. Електронний квиток буде діяти у всіх видах громадського транспорту на основі безконтактної електронної пластикової карти (транспортної карти), картки киянина або QR-коду для одноразової оплати проїзду в електронному або паперовому вигляді.

Джерело: The Village

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: