У столиці «коктейлем Молотова» підпалили автівку: машина вигоріла дотла

У столиці «коктейлем Молотова» підпалили автівку: машина вигоріла дотла

Постраждали два автомобілі, які були припарковані поруч

У неділю, 26 серпня, у дворі будинку за адресою вулиця Бальзака, 58 повністю згорів позашляховик BMW Х5 на «Єврономер». У машину кинули пляшку із запальною сумішшю.

Пожежа трапилася близько 3:20.

За словами очевидців, до припаркованої у дворі будинку за адресою вулиця Бальзака, 58 машині BMW Х5 під'їхав невідомий автомобіль. З нього зловмисники кинули на припаркований позашляховик пляшку із запальною сумішшю, після чого зникли в невідомому напрямку. В результаті пожежі BMW згорів дотла.

Також постраждали два автомобілі, які були припарковані поруч з «німцем». У Toyota Yaris обгорів лівий бік і поплавило задню ліву фару. Власник Toyota встиг вчасно відігнати автомобіль подалі від вогню і мінімізувати втрати. У Audi A6 вогонь пошкодив передню ліву фару і передній бампер.

За словами власника BMW Х5, незадовго до пожежі йому погрожував чоловік, з яким у них стався конфлікт. Водій згорілого позашляховика нібито подряпав автомобіль чоловіка, що погрожував. На місці працював екіпаж патрульної поліції, рятувальники ДСНС і слідчо-оперативна група.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: