Ґвалтівником 10-річної дівчинки виявився раніше засуджений за вбивство киянин

Ґвалтівником 10-річної дівчинки виявився раніше засуджений за вбивство киянин

47-річному чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні дитини

Столичні правоохоронці встановили підозрюваного у зґвалтуванні дівчинки, що сталося у березні цього року. Тоді на вулиці Оноре де Бальзака невідомий застосував шокер і зґвалтував 10-річну дівчинку.

Для розкриття злочину відносно дитини слідчим знадобилося півроку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Начальник Деснянської поліції Олександр Косовський розповів, що правоохоронці увесь час працювали над розкриттям цього зухвалого злочину.

«Фоторобот, складений за інформацією потерпілої дівчинки, дільничні розмістили у місцях перебування людей. Оперативники ретельно перевіряли повідомлення громадян, котрі зверталися в поліцію з приводу виявлення осіб, схожих за описом. Оперативники перевірили раніше судимих чоловіків за тяжкі злочини, які звільнилися з місць позбавлення волі. Матеріали кримінального провадження містять сотні сторінок допитів, пояснень і запитів», - повідомив він.

На початку жовтня, за результатами отримання висновків експертизи ДНК-профілю, було встановлено особу, причетну до зґвалтування. Ним виявився 47-річний киянин, раніше засуджений за вбивство, 11 років він провів за ґратами.

«Три місяці тому його затримали за готування до вчинення вбивства, а зараз він перебуває у слідчому ізоляторі в іншому регіоні України. Днями слідчі Деснянського управління поліції, узгодивши з процесуальним керівником з Київської місцевої прокуратори №3, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною третьою статті 153 Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі», - зазначив Косовський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: