Віденський бал у Києві відвідає австрійська королівська сім’я

Віденський бал у Києві відвідає австрійська королівська сім’я
Австрійські монархи
Фото: Relax.ua

Спадкоємці однієї з наймогутніших королівських династій Європи — Габсбургів-Лотрінґен прийняли запрошення на Благодійний Віденський бал у Києві, який відбудеться 27-28 жовтня.

Його Імператорська Високість ерцгерцог Австрії, Королівський принц Угорщини та Чехії, князь Тоскани Шандор Габсбург-Лотрінген і її Імператорська Високість Герта Маргарет Габсбург-Лотрінген прийняли запрошення на Віденський бал.

«Ми розглядаємо віденський бал як прекрасну можливість в рамках такого масштабного міжнародного проекту зміцнити культурні та соціальні зв’язки між Україною і європейськими країнами. Надзвичайно почесно і відповідально, що серед титулованих гостей буде австрійська королівська сім’я, адже саме австрійські культурні цінності і традиції пропагує класичний віденський бал — це зобов’язує нас провести захід на найвищому рівні. Ми просуваємо ідеї світу, загального культурного, соціального простору на території всієї сучасної Європи, що співзвучно з багатьма шляхетними починаннями наших іменитих гостей з Австрі]», — зазначив глава Огркомітету Благодійного віденського балу в Києві, артист ЮНЕСКО в ім’я миру Герман Макаренко.

Раніше королівська сім’я вже побувала в Києві з почесною місією — відкриття пам’ятника Полум’я миру і ігрового майданчика в дитячому будинку Берізка. Подружжя Габсбурги-Лотрінгена відомі своєю активною діяльністю на благо світу, участю в соціальних та благодійних проектах в багатьох країнах, в тому числі в Україні.

Як відомо, Герта Маргарет Габсбург-Лотрінген очолює австрійську некомерційну організацію Асоціація сприяння миру, проводить міжнародну благодійну діяльність в соціальній сфері та охороні здоров’я.

Благодійний Віденський бал пройде в Києві 27 і 28 жовтня, за підтримки мерій Відня і Києва, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошені віп-персони з багатьох країн, зірки опери та балету, знаменитості з Європи і США. В організації балу задіяні понад 400 осіб — хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби. До 1 вересня проходить набір пар дебютантів, які, за традицією, відкривають віденські бали. Віденські бали проходять у багатьох столицях світу за участю перших осіб держав, їх сценарій залишається незмінною майже сторіччя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: