Витік нечистот на Троєщині вдалося ліквідувати після втручання поліції

Витік нечистот на Троєщині вдалося ліквідувати після втручання поліції
Витік каналізаційних стоків (ілюстративне фото)

До системи водозливу було підключено тимчасову каналізацію з будівельного майданчика

9 березня на Троєщині в районі новобудови за адресою вул. Т. Драйзера, 40, було виявлено витік каналізаційних стоків у систему водозливу. Як повідомив заступник начальника Управління експлуатації каналізаційного господарства та насосних станцій Руслан Ролінський, причиною стало об’єднання системи поверхневого зливу та каналізаційної системи. Про це інформує прес-служба «Київводоканалу».

Виявилося, що до системи було підключено тимчасову каналізацію з будівельного майданчика, оскільки за даною адресою тривають будівельні роботи, хоча частина мешканців уже заселилися в новобудову. При цьому водозлив діаметром 1200 мм та каналізаційні колодязі виявилися засипаними відходами будівництва, а доступ до них був перекритий покладеним в ході будівництва асфальтовим покриттям.

За словами Ролінського, фахівцям комунальних служб вдалося потрапити на територію лише після втручання представників районної адміністрації та поліції. Оскільки система зливу перебуває на балансі шляхово-експлуатаційного управління, ліквідацію наслідків аварії проводять спеціалісти ШЕД. Для відкриття доступу до системи довелося застосувати екскаватор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: