Визначено найпопулярніші станції київського метро

Визначено найпопулярніші станції київського метро

Найбільш завантаженою є станція метро «Лісова»

Фото: Олег Тоцький, Facebook

Найбільше пасажирів перевезла червона лінія метрополітену

За 2018 рік столичним метрополітеном скористалися 496,071 млн пасажирів. Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен».

«Найпопулярнішою традиційно залишається червона лінія метрополітену - 204 млн 515 тис. осіб. Найбільш завантаженою тут є станція «Лісова» (20 млн 701 тис. пасажирів). Більше 20 мільйонів поїздок зафіксовано також на станціях «Академмістечко» та «Вокзальна». Найменше пасажирів перевезла станція «Дніпро» (935,2 тис.)», - йдеться в повідомленні.

Наступною за пасажиропотоком є синя лінія – 172 млн 833 тис. поїздок. «Максимальний пасажиропотік був на станції «Мінська» (17 млн 114 тис. осіб). Більше 15 мільйонів поїздок було також на станціях «Почайна» та «Контрактова площа». Мінімальний пасажиропотік - на станції «Поштова площа» (4,7 млн)», - повідомляють у метрополітені.

Зелена гілка підземки перевезла 118 млн 723 тис. пасажирів. «Вона - найменш завантажена у столичній підземці. Найбільший пасажиропотік зафіксовано на станції «Позняки» - 14 млн 546 тис. осіб. Минулого року у лідерах була «Лук’янівська» з майже таким же показником. Цього року остання перевезла 14 млн 533 тис. пасажирів. Найменше ж пасажирів по цій лінії на «Червоному хуторі». Станцією скористалося 1,7 млн пасажирів. Загальний річний показник перевезень на рівні 2017 року (498 млн пас.)», - інформують у метрополітені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: