Вночі демонтували екстремальний атракціон над Дніпром (фото, відео)

Вночі демонтували екстремальний атракціон над Дніпром (фото, відео)
Демонтаж конструкцій атракціону
Фото: Інформатор

Комунальники розібрали конструкції атракціону від Арки Дружби народів до пляжу на Трухановому острові

У ніч на четвер, 7 червня, у Києві демонтували тролей через Дніпро: атракціон був встановлений без дозвільних документів.

Роботи почалися близько 01:00, повідомляє Інформатор.

Тролей над Дніпром був розтягнутий від Арки Дружби народів до пляжу на Трухановому острові. Кожен бажаючий міг покататися за певну суму грошей і насолодитися видом на столицю. Однак він був встановлений незаконно.

Розбір конструкцій виконували співробітники КП «Благоустрій» згідно доручення, яке видали в КМДА. В першу чергу комунальники обрізали троси з боку Арки Дружби народів, які проходили над набережною, річкою і пляжем. Після чого приступили до розбору основних конструкцій.

Для забезпечення безпеки патрульні перекривали рух транспорту на Парковій дорозі і на Наддніпрянському шосе. Також на воді чергував поліцейський катер і обмежував рух суден в зоні падіння тросів.

На Трухановому острові працювала важка техніка. За допомогою екскаватора витягали троси з річки, а співробітники КП займалися демонтажем вишки, на яку раніше «прилітали» жителі та гості столиці.

Раніше повідомлялося, що у столиці 7 червня вночі тимчасово обмежать рух транспорту через проведення демонтажних робіт біля Арки дружби народів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: