Вночі у Києві згоріли три іномарки

Вночі у Києві згоріли три іномарки

Рятувальники три рази виїжджали на виклики щодо палаючих автівок

У вівторок, 3 квітня, вночі столичні рятувальники тричі виїжджали на виклики щодо палаючих автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

О 02:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Казимира Малевича, 83.

«На місце виклику негайно прибули бійці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що на тротуарі зайнявся автомобіль Volkswagen Touareg. О 02:28 рятувальники ліквідували пожежу.  Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік, панель приладів, салон та лакофарбове покриття автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов о 03:31. За даною інформацією у дворі 4-поверхового житлового будинку на вул. Антонова, 2/32, горів автомобіль Mercedes.

«На місце події прибуло чергове відділення 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 04:15 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі автомобіль згорів повністю», - інформують у ДСНС.

Обставини подій встановлюють правоохоронні органи. Загиблих та травмованих немає.

Крім того, о 00:03 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Києві надійшло повідомлення про те, що в Оболонському районі на вул. Коноплянській на території одного зі столичних гаражно-будівельних кооперативів в 1- поверховому гаражі виникла пожежа.

О 00:41 пожежу було локалізовано, а о 01:06-ліквідовано.

Внаслідок пожежі пошкоджено особисті речі, меблі, робочий інструмент та автомобіль Rover 214.

На щастя, ніхто не постраждав. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: