З метро треба почекати: мешканців Троєщини будуть вивозити в місто на тролейбусах (ДОКУМЕНТ)

З метро треба почекати: мешканців Троєщини будуть вивозити в місто на тролейбусах (ДОКУМЕНТ)

Від ж/м «Троєщина» до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію з відокремленими смугами громадського транспорту.

У Києві, від ж/м «Троєщина» до Севастопольської площі збудують тролейбусну лінію. Крім того, реконструюють тролейбусні лінії від проспекту Генерала Ватутіна до станції метро «Дарниця» з організацією відокремленої лінії автобусного та тролейбусного руху. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко. Згідно з документом, замовником зазначених робіт визначено КП «Київпастранс».

(для перегляду документа натисніть на зображення)

Так, комунальному підприємству доручено визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити проектну документацію, провести, затвердити її експертизу.

Реконструкція та будівництво тролейбусних ліній дозволять упорядкувати перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування, що значно зменшить навантаження на дорожньо-транспортну мережу, збільшить пропускну спроможність вулично-дорожньої мережі. Окрім того, зазначені роботи дозволять на належному рівні організувати дорожній рух, роботу громадського транспорту загального користування, забезпечити комфортне пересування пасажирів і вирішити низку інших питань дорожньо-транспортного комплексу столиці.

Роботи з будівництва та реконструкції здійснюватимуть за рахунок коштів міського бюджету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: