За добу у Києві згоріли три автомобілі

За добу у Києві згоріли три автомобілі

Обставини пожеж встановлює поліція

За останню добу столичні рятувальники двічі виїжджали на виклики щодо палаючих автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

«11 жовтня о 23:12 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Салютна, 34. На місце виклику негайно прибули бійці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що на узбіччі проїжджої частини дороги зайнявся автомобіль Toyota Corolla. Вже о 23:26 рятувальники ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі пошкоджено салон автомобіля, моторний відсік та лакофарбове покриття», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов 12 жовтня о 02:40. За інформацією, у дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Прирічна, 17, горів автомобіль.

«На місце події прибуло чергове відділення 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось горів автомобіль Volkswagen Caddy з подальшим розповсюдженням вогню на поруч розташований автомобіль Opel Signum. О 03:06 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі автомобіль Volkswagen Caddy згорів повністю, в автомобілі Opel Signum пошкоджено ліві задні фари, заднє скло, обшивка салону, колесо, бокове вікно, задній бампер та лакофарбове покриття», - інформують рятувальники.

Обставини подій встановлюють правоохоронні органи.

Загиблих та травмованих немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: