За крадіжку з машини затримано іноземця, який перебував у розшуку

За крадіжку з машини затримано іноземця, який перебував у розшуку
Затриманий злочинець

Зловмисник розбив скло автомобіля та викрав сумку з документами і грішми

До Деснянського управління поліції звернувся чоловік і повідомив, що у нього з автомобіля на вулиці Миропільській викрали речі: розбили скло автомобіля та викрали сумку з документами і грішми Цю інформацію негайно передали оперативникам, які протягом години затримали правопорушника. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Для документування події викликали слідчо-оперативну групу районного управління поліції. Під час поверхневого огляду в автомобілі зловмисника виявили та вилучили викрадені речі.

Поліцейські встановили особу затриманого: це - 35-річний громадянин іншої держави, який тимчасово проживає у столиці. Він раніше судимий за крадіжки та перебуває у розшуку за вчинення крадіжки.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, працівники карного розшуку Шевченківського управління затримали з викраденим трьох зловмисників, які вчинили квартирну крадіжку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: