За розбійний напад на таксиста поліція затримала кримінальне тріо

За розбійний напад на таксиста поліція затримала кримінальне тріо
Затримання нападників на таксиста

Нападники відібрали у таксиста гроші та цінні речі

Поблизу села Коженики Білоцерківського району на водія таксі напали пасажири. Погрожуючи вбити ножем, відібрали у чоловіка наявні 1300 гривень, гаманець, окуляри та відореєстратор, після чого втекли. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Незважаючи на те, що потерпілий повідомив про розбійний напад через 8 годин поспіль, поліцейські оперативно встановили розшукали та затримали зловмисників. Ними виявилися раніше судимі жителі Білоцерківського району – 38-річна жінка та її товариші 32 та 36 років. У них вилучили речові докази», - йдеться в повідомленні.

Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших злочинів на території Київської області.

Як повідомлялося, слідчі київської поліції завершили розслідування щодо «діяльності» злочинної групи, яка обкрадала громадян, попередньо пригостивши їх напоями із психотропним препаратом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: