«Заробив» на розваги: затримано підлітка за спробу пограбувати перехожу

«Заробив» на розваги: затримано підлітка за спробу пограбувати перехожу
На Харківському шосе двоє хлопців напали на перехожу

Разом зі спільником хлопець спробував зірвати з шиї жінки золотий ланцюжок

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшов виклик з вулиці Харківське шосе, де невідомі спробували пограбувати перехожу. На адресу виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на місці правоохоронці опитали потерпілу та свідків. Згодом поліцейські від патрульних отримали повідомлення про затримання одного з учасників події.

«Хлопцям для розваг потрібні були гроші, які вони вирішили «заробити». На вулиці побачили жінку, підбігли та спробували зірвати з шиї прикрасу. Однак перехожа почала чинити опір та кликати на допомогу. Тож нападники злякалися та втекли, але свідки встигли запам’ятати їхні прикмети, за якими одного з одних розшукали відразу», - зазначив поліцейський.

16-річного нападника доставили до управління поліції. Після опитування його передали батькам під особисте зобов’язання. Особу його спільника теж встановили, а відтак у найближчий час поліцейські теж із ним поспілкуються.

«За фактом замаху на грабіж слідчі розпочали кримінальне провадження. Ми перевіряємо покази правопорушників, а також інформацію щодо їх причетності до інших аналогічних злочинів», - додав Кузьмін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: