Лещенко про сьогоднішні події у Раді: Пролетіли бариги

 Лещенко про сьогоднішні події у Раді: Пролетіли бариги
Сергій Лещенко
Фото DW

Нардеп від БПП пояснив, що насправді сьогодні відбулось у Раді під час голосування закону «Про спадщину»

«Геніальний план» Банкової та глави Державної фіскальної служби Романа Насірова щодо повернення податкової міліції провалився. Так нардеп від БПП Сергій Лещенко у себе на сторінці у Facebook прокоментував сьогоднішнє голосування за поправки до закону «Про спадщину» та блокування трибуни групою нардепів під час нього

«Для тих, хто не зрозумів. Наприкінці минулого року о 5-й ранку приймали закон про бюджет-2017. І випадково було внесено поправку, якою ліквідували податкову міліцію. Два місяці Банкова з Насіровим думали, як реанімувати цю «дійну корову», і народився геніальний план. До закону «Про спадщину» комітет Южаніної включив поправки про відновлення податкової міліції. І намагалися всіх намахати», – написав він.

«Завдяки публічному тиску, блокуванню трибуни, позиції Мінфіну плани не справдилися. Пролетіли бариги», – резюмував Лещенко.

Як повідомлялося, неголосування за поправку також прокоментував соратник Лещенка Мустафа Найєм. «Податкову міліцію залишили в минулому. Цього разу #перемога detected. Спасибі всім, хто почув, підтримав і наполіг», – прокоментував він у себе на сторінці у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: